Påskfirande och vår!!!
Hej alla kära läsare,
 
Nu har äntligen våren kommit även till oss, fingers crossed och ta i trä, här i Finland. Förhoppningsvis får vi inte mer snö men det skulle inte förvåna mig. Vi har nämligen haft vad jag skulle kunna kalla ett jojo väder då det snöar en hel dag ena dagen och är strålande solsken med +5 grader den andra. Tills då i förrgår då vi har haft mulet och soligt som varvat varandra under dagarna och över 10 grder varmt med ljumna blåstar, så sköööönt! Blåsten är ounvikligt där vi bor så det har jag vant mig vid men det gör abolut ingenting när de är så friska och en andel varma som dessa! 
 
Nu har vi kommit ur förkyldningsträsket och stora dottern fick börja gå till dagis nu här efter påsken. Tyvärrr skulle jag inte vilja påstå att lilla plutten har blivit helt frisk då hon fortfarande är rejält snuvig speciellt på nätterna. Lilla stackarn, däremot äter hon som hon ska så aptiten har inte blivit påverkad av förkyldningen och hon har ännu inte fått någon feber.
Vi har ju på grund av förkyldningen och vabuari haft en månads ''besöksförbud'' för släkt och vänner för att vi ville ge lillan en ärlig chans att skaffa sig ett någerlunda immunförsvar innan hon utsetts för diverse bakterier och virus. Kanske är vi lite överbeskyddande men det kändes ändå bra så även för mig för att jag skulle få god tid på mig att hitta någon sånär rutin i vardagen. Men nu i måndags fick min far, deras morfar komma på besök  och träffa nykomlingen för första gången, det var jätte trevligt!
I och med att vädret har varit som det varit, minst sagt opålitligt, så har jag heller inte velat gå ut med barnen i vår nya vagn. Vi införskaffade faktiskt denna vagn, ABC Design Zoom, som ni kan se på bilden nedan, där fick vi två sitdelar till och fick köpa till liggdelen. Blev inte alls så dyrt som det blivit med alla andra syskonvagnar med samma kvalitet. Dock är ramen svart på våran då vi bor på landet så är ju inte vit färg optimalt speciellt inte i denna årstid. Det jag kan säga är att den är gudomligt skön att köra och man får plats i alla dörröpningar. 
 
Vi var på vår första promenad nu i helgen och stora dottern tyckte det var super kul att komma ut i solen och dessutom att få åka längst fram. Det som jag har upptäckt att denna vagn är bättre än den enel vagn vi hade till stora dottern då hon sitter bättre med bena/fötterna. På enkelvagnen så ville hon gärna dingla benen/fötterna brevid stödet medan hon på denna syskonvagnen mer än gärna har fötterna/benen i stödet. Lillan tycker också att den är perfekt att sova i och stormtrivdes att få komma ut i den friska luften.